Salvos Knauf Viiden Tähden koti Asfalttikulma Rakennus Future MTV3 Max MediaGuru Jack Bacon
 
 
Tervetuloa Future Cup rallisprintsarjan kotisivuille Yleistä Future Cup asfalttisarjasta Säännöt Sarjassa ajavat kuljettajat Vauhdikkaita kuvia tapahtumistamme Televisiolähetykset ja muut videot Yli 10-vuotinen historiamme Tee löytöjä rallikaupastamme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja Pääkatsastaja Heikki Helstenin palsta Sisäpiirin silmin
TableTop
Kisakohtaiset tulokset ja online-palvelu:
www.oopsware.org
Sarjatilanteet 2016: 10/10 osakilpailua
Sarjapisteet (.pdf)
Joukkuekilpailu (.pdf)
Cuppikunkku (.pdf)
Future Cup osakilpailut kilpailukaudella 2016
Olemme myös Instagramissa!
Seuraa meitä @futurecuprallisprint ja muista Facebookissa ottaa kaveriksesi maskottimme Konsta Cuppikettu!
22.8.2016 - HUIMAN JÄNNÄ KISAVIIKONLOPPU ODOTTAA JO KULMAN TAKANA!

Jälleen kerran Future Cup sarjassa mestaruuksien ratkaisu jäi viimeiseen viikonloppuun. Rovaniemellä meitä odottaa superjännät kisat, sillä kortit on vasta jaettu ja peli alkamassa! Kuinka 4-Veto Cupissa kärki tulee asettumaan? Entä 2-Vetoisten puolella, kun neljä parasta kuljettajaa on vain kuuden pisteen päässä toisistaan? Minne päin Suomea Salvoksen upea hirsisauna tuleekaan matkustamaankaan? Entä, onko joukkuekilpailu jo taputeltu? Kurkkaa oheisista tuloksista, mikä on tilanne tällä hetkellä ja ketkä ovat kiinni mestaruuksissa!


Tervetuloa jännittämään kun pikipinnan kovimmat kuljettajat kisaavat sekunnin sadasosista Joulupukin luona Napapiirillä. Kisat starttaavat perjantaina klo 14 ja lauantaina klo 12. Lukaise tarkemmat kisainfot klikkaamalla kartasta ”Rovaniemi”.

... ja eihän se ole kisaviikonloppu eikä mikään, jos ei tanssimaan pääse. Kisaviikonlopun päätösbileet juhlitaan lauantaina varikolla bileteltassa. Bilestartti klo 21.00. Paikan päällä meitä viihdyttää The Bilebändi. Teltassa mahdollisuus myös ruokailuun, noutopöydästä. Lukaise lisätiedot billeistä Rovaniemen kisainfon alta…

Nappaa lähtiessä myös kamera ja radio radan varteen mukaan. Kisa-alueella käännä radiosta 100,4Mhz ja pääset nauttimaan sarjakuuluttajamme Markku Havian kisaselostuksesta, kisan aikana. Ja kameraa tarvitset tallentamaan sen huimimman sprinttikuvan, jolla osallistut Cuppikuva 2016 kisaan. Kuva voi olla ihan mistä päin kisa-aluetta vaan ja ihan mistä kesän Future kisasta vaan. Lähetä kuvasi carita@futurecup.fi ja voit olla palkittavien joukossa Hotelli Keurusselän kauden päättäjäisissä lokakuun lopulla.

Muuten, muistinko jo mainita, että Pekka Pouta soitteli mennä viikolla ja kehui, että vielä olisi muutama päivä hellettä tälle kesälle varastossa. Heitettiin heti toive, että ne osuisivat pohjoiseen Suomeen ja elokuun vikalle viikonlopulle! Pidetään peukut pystyssä! Pian nähdään!

Ps. Kuljettajat! Olettehan muistaneet lukea myös Heikin Palstaa!


FUTURE CUP PÄÄTTÄJÄISGAALA – mitä, missä ja milloin??

Vielä on kausi ihan vaiheessa ja se tärkein, ratkaiseva kisaviikonloppu Rovaniemellä, on edessä päin! Vielä ei tiedetä, ketä gladiaattoreita päätösjuhlissa korkeimmalle bodiumille nouseekaan?

On silti jo korkea aika varata paikka kauden parhaimpiin bileisiin! Merkkaa kalenteriisi 29.10. Ja pirraa heti huoneet itsellesi ja tiimille! Huoneet myydään nopeaan, sillä asfalttikaravaani suuntaa tänä vuonna päätösbileisiin ihan uusille kisapätkille, keskiseen Suomeen!

PÄÄTTÄJÄISGAALA HOTELLI KEURUSSELÄSSÄ 29.10.2016

Viikonlopun askelmerkit noudattelevat aiemmista vuosista tuttua kaavaa:
- 12.00 tarjoillaan lounas ravintolasalissa. HUOMHUOM! Varaa lounaslippusi erikseen! Tänä vuonna lounas ei kuulu huonehintaan.
- 13.00 Kasataan kausi 2016 nippuun ja kuullaan kauden 2017 suunnitelmat, kokoustilassa
- 16.00 Lämpiää rantasauna, rohkeimmat pulahtavat jopa uimaan??
- 19.30 Tarjoillaan illallinen, muista varata myös illalliskortit huonevarauksen yhteydessä!
- 21.00 Future Cup ylpeänä esittää: SARJAMENESTYJÄT 2016, vielä kerran!
... ilta jatkuu, jatkuu ja jatkuu – aina aamun pikkutunneille saakka!

Majoitus ja illallisvaraukset suoraan hotellille – MAINITSE VARATESSA FUTURE CUP:
- puh. 014 75 100
- @mail myynti@hotellikeurusselka.fi tai myyntipalvelu@hotellikeurusselka.fi

Yöpymishinnat:
- 49€/hlö/vrk Päähotellin kahden hengen huoneessa
- 40€/hlö/vrk Lomahotellin kahden hengen huoneessa
- 60€/hlö/vrk Lomahotellin yhden hengen huoneessa
Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaisen ja kylpylän

Ruokapuoli:
- Lauantain lounas ennakkoon varattaessa 15€, paikan päällä ostettuna 18€
- Illallinen 29€, menuu varmentuu lähempänä
HUOM! 4-14-vuotiaat nauttivat ateriat puoleen hintaan

HUOM!!!! Bussilla tai vaunulla saapuvat!!! Hotellin pihapiirissä mahdollisuus myös sähkötolppapaikkaan!!! Ota yhteys hotellin vastaanottoon! Varaa samalla tiimillesi myös muonapuoli hotellista, niin ruuanlaitto on viikonlopun ajan superhelppoa!!

”Vapaat harjoitukset perjantaina”
Tervetuloa tsekkaamaan Keuruun kurvit ja mittaamaan tanssilattia jo perjantaista lähtien! Perjantain majoitushinnat ovat samat kuin yllä. Hotellin allasosasto ja saunat ovat avoinna 16 – 20. Päivällinen perjantaina ravintolasalissa klo 17 – 19 hintaan 18€ per henkilö, À la cartepuoli palvelee aina 20.30 asti! Tanssisalissa meitä viihdyttää Saija Tuupanen & eXMiehet. Tanssilippu ”ei majoittuville” 10€.

VARAA PAIKKASI HETI! Ettet vaan jää ilman!
Future Cupin kotisivut on vuodesta 2003 lähtien suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi