Knauf Viiden Tähden koti AMSOil Asfalttikulma Rakennus Future MTV3 Max MediaGuru Jack Bacon
 
 
Tervetuloa Future Cup rallisprintsarjan kotisivuille Yleistä Future Cup asfalttisarjasta Säännöt Sarjassa ajavat kuljettajat Vauhdikkaita kuvia tapahtumistamme Televisiolähetykset ja muut videot Yli 10-vuotinen historiamme Tee löytöjä rallikaupastamme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja Pääkatsastaja Heikki Helstenin palsta Sisäpiirin silmin
TableTop
 
 
TAMMIKUU VASTA PUOLESSA JA FUTURESSA JO ENNÄTYSMÄÄRÄ ILMOITTAUTUNEITA!!!

- Todella hienosti on tullut ilmoittautuneita! Ja ennen vuodenvaihdetta sarjaan ilmoittautuneiden määrä oli ennätyksellinen! Aiempina vuosina ilmoittautuneiden määrä on pyörinyt siinä 50 molemmin puolin. Nyt kun katsoo ilmoittautuneidenlistaa, niin mennään jo 70 kuljettajassa! Tämä on erittäin positiivista ja lupaa hienoa kesää sarjalle. Ilmoittautumisaikaa sarjaan on vielä maaliskuun loppuun asti! Kehuu sarjapromoottori Kari Tasanko.
- Etenkin ralliautoluokat tuntuvat tänä vuonna kiinnostavan kuljettajia! Näissä luokissa on nimiä jo yli 30!

Klikkaa sarjan kotisivuille ja kurkkaa ketkä ovat jo varmistaneet paikkansa kesään 2015!!!

Kaikkien ennen vuodenvaihdetta sarjaan ilmoittautuneiden kesken suoritetaan se perinteikäs rengassarjan arvonta. Sinetöity ja tarkkaan vartioitu arpalipukelaatikko lähtee Futuren tiimin mukana Tunturiralliin. Rovaniemeltä varmasti saadaan innokas onnetar suorittamaan rengasarvonta. Seuraile sivujamme, niin tiedät kuka, missä ja milloin!!!

Joukkueilmoittautumisia sarjan suosittuun joukkueskabaan otetaan jo vastaan! Kerää hyvä kolmen sarjakuskin porukka (samalta AKK:n alueelta), keksi iskevä nimi tiimillesi ja ilmoita se jyrki@futurecup.fi. Kolme eniten pisteitä kerännyttä joukkuetta palkitaan jälleen sarjapäättäjäisissä syksyllä 2015.

TERVETULOA VIIKON PÄÄSTÄ TUNTURIRALLIIN (Arctic Lapland Rally)

Tule sinäkin penkalle jännäämään kuinka viime kesänä vauhtinsa asfaltilla näyttäneet sarjakuskimme päästävät menemään, kun pikipinta on vaihtunut Rovaniemen lumisiin maisemiin! Tuttuja sarjalaisia viivalle starttaa suuri joukko! Ensimmäisten autojen joukossa vaativaan talviseikkailuun starttaa mm. muutaman vuoden takainen 4-Veto Cupin mestari Anssi Rytkönen kartturinaan Hyttisen Kari. Sarjalaisia löytyy myös autosta numero 37, kun viime kesän 2-veto senioreiden voittaja, Hirvijärven Lasse hyppää apukuskin penkille antamaan nuottia Jaakko Laviolle. Senioreissa vauhtiansa mittaavat Rovaniemen oma mies Isomaan Heikki numerolla 89, Roivaisen Kari numerolla 91 ja ja Legends 60vee ja yli –luokassa viivalle starttaava Futuren sarjapromoottori Kari Tasanko (nro 99). Heti senioreiden ja Karin perään, numerolla 100 lähtevät samassa luokassa kilpailevat Keskinivan Jussi (nro 100) ja Häkkilän Matti (nro 106). Viime kesän sarjalaisista Historicmiehiä nähdään Tunturin viivalla 3 kuljettajaa. Numerolla 118 starttaa parivaljakko Jukka Aromaa ja Risto Hyvärinen, numerolla 123 kilpailevat Jukat Yli-Hellä ja Hirvikorpi. Myös numerolla 125 starttaava Eero Torttila nähtiin viime kesänä kisaamassa Future Cup sarjapisteistä. Myös Korhosen Jari (nro 137) ja Kivimäen Kai (nro 144) vaihtavat kesän asfalttipinnat Tunturirallin talvisiin reitteihin! Kaillahan istuu kartturinaan niin ikään viime kesänä asfalttisarjassa kisannut Esa Hiltunen.

Tunturissa menestyneimmille sarjakuljettajille on luvassa vapaa ilmoittautuminen sarjaan 2015! Tuu kannustaan suosikkias!

LUMISTA TAMMIKUUTA KAIKILLE! Rovaniemellä nähdään!


VUONNA 2015 SARJA MATKAA RAASEPORISTA ROVANIEMELLE!!!

Ilmoittautuminen kesään 2015 on alkanut KITIssä!!! ”Ennakkoon” eli ennen vuoden vaihdetta sarjaan ilmoittautuneiden kesken arvotaan se perinteikäs rengassarja kesän asfalteille. Sarjaan ilmoittautuneiden listaa päivitetään sarjan kotisivuille, liki reaaliaikaisesti. Käy kurkkaamassa, ketä on jo mukana! Ilmoittautua voi aina maaliskuun 2015 lopulle saakka.

Kesällä 2015 kisat starttaavat huhtikuun lopulla Etelä-Suomesta ja kausi päätetään elokuussa pohjoiseen.

Karavaani kulkee halki Suomen seuraavasti:
- 25.-26.4. Raasepori
- 9.-10.5. Oulu
- 4.-5.7. Imatra
- 8.-9.8. Laihia
- 28.-29.8. Rovaniemi

Sarjasäännöt löytyvät kotisivuiltamme ja KITIstä. Viime vuoteen verraten suuria muutoksia sääntöihin ei tule. Kokonaisuudessaan luokkanumerointi on muuttunut vastaamaan AKK:n rallisprint sääntöjen luokkanumerointia. Luokkien määrää on lisätty muutamalla: mm. historicautojen kuljettajat starttaavat ensi kesänä viivalle kolmessa eri luokassa. Vuodelle 2015 julkaistut AKK:n rallisprintin säännöt sallivat kakkoskuskin käytön ns. ralliautoluokissa. Future sarjassa tämä tulee olemaan mahdollista kesällä 2015. Kakkoskuskin saa kyytiin myös kertalisensillä, joten kisoissa on mahdollista ajeluttaa myös yhteistyökumppaneita. Seuraile sivujamme – tarkemmat infot asiasta lisätään sivuillemme talven aikana …

Klikkaa itsesi mukaan kesään!! Samalla kun käyt ilmoittautumassa sarjaan, tutustu myös Tunturirallin haasteeseen sarjan kotisivuilla! Myös Tunturirallin (Arctic Lapland Rally) ilmoittautuminen on auki KITIssä… Vuoden 2014 sarjalaisia nähdään Tunturissa jo 5 – tule säkin!!!

Future Cupin kotisivut on vuodesta 2003 lähtien suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi