Knauf Viiden Tähden koti Asfalttikulma Rakennus Future MTV3 Max MediaGuru Jack Bacon
 
 
Tervetuloa Future Cup rallisprintsarjan kotisivuille Yleistä Future Cup asfalttisarjasta Säännöt Sarjassa ajavat kuljettajat Vauhdikkaita kuvia tapahtumistamme Televisiolähetykset ja muut videot Yli 10-vuotinen historiamme Tee löytöjä rallikaupastamme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja Pääkatsastaja Heikki Helstenin palsta Sisäpiirin silmin
TableTop
SARJATILANTEET 6/10 OSAKILPAILUA
Kuljettajien tilanne (.pdf)
Cuppikunkun tilanne (.pdf)
Joukkuekilpailun tilanne (.pdf)


Kisatulokset:

www.mut-palvelu.fi
www.oopsware.org
HOX HOX!
Lisätietoja osakilpailuista saat klikkaamalla kilpailupaikkakuntaa

3.8.2015 - LAIHIAN OSAKILPAILUVIIKONLOPPU ON AIVAN KULMAN TAKANA!

Laihian POP-Pankki Rallisprintteissa nähdään baanalle starttaamassa molempina päivinä reilut 140 sprintgladiaattoria! Viikonlopusta on tulossa jälleen mielenkiintoinen! Sarjan yleiskilpailujen kärjet pyörähtivät täysin uusiksi edellisissä kisoissa Imatralla. Kuinka tulee käymään Laihialla?

Käy kurkkaamassa sarjan kotisivuilta Laihian kisaviikonlopun kisainfo niin tiedät mitä tapahtuu, missä olla ja milloin! Tuu ihmeessä sinäkin, sillä Laihialla kilpaillaan ihan ensimmäistä kertaa sarjan historiassa. Ennenkokematon rata, uutuuden karhea varikko, jännittävän uusi kisapaikka ja komea Laihian seutu toivottaa meitä jo kovasti tervetulleeksi!

HUOM! HUOM! Hotelli Rantasipi Tropiclandiassa on vielä muutamia huoneita vapaana!!! Ole nopea ja varaa heti!!! Muistathan mainita varauksen yhteydessä "Laihia Future Cup"!!!

HUOMIO ISOLLA HUOLTOKALUSTOLLA SAAPUVAT TIIMIT!!!
Laihian UA toivoo, että ottaisitte ennakkoon yhteyttä varikkopäällikköön: Tapio Torsti 0500 – 661 267

Vajaa viikko enää, Laihialla nähdään!!!

HOX HOX! Olethan muistanut tsekata kamerasi muistikortin?

Future Cup sarjan Cuppikuva 2015 –kuvakisa on käynnissä! Pistä kuvasi tulemaan carita@futurecup.fi. Muistathan mainita kuvaajan nimen sekä kisan, jossa kuva on napsaistu! Vinkein foto ja foton kuvaaja 2015 palkitaan kauden päättäjäisissä!

Jos kameraasi on tarttunut Futuren varikolla kohde, jossa esiintyy ”Ei Kiusita” –tarra! Käyppä jakamassa kuvasi #EIKIUSITA –facebook sivustolla!!!! #EiKiusita sivustolla arvotaan huimia palkintoja kaikkien kuvia jakaneiden kesken!

PS. Käy kurkkaas myös Laihian ja Rovaniemen infot sarjan kotisivuilta! Majoitusinfoa on päivitetty myös loppukauden kisojen osalta! Ole nopea!

Aikaisemmat uutiset:
- 07.07.2015 - Taistelua sekunnin sadasosista Imatralla!
- 11.05.2015 - Äitienpäiväviikonlopun ajot ajettu Oulussa
- 26.04.2015 - Ensimmäinen kisaviikonloppu Raaseporissa takana!!!
- 20.04.2015 - Näin se on, että talven selkä on taittunut! Tervetuloa kesä!
- 01.04.2015 - 131
- 01.02.2015 - Kevät on jo aivan kulman takana!!
Future Cupin kotisivut on vuodesta 2003 lähtien suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi